Pinkaholic & Puppia Zomer 2022

In januari selecteerden we onze favoriete items van Pinkaholic, Puppia en Olchi. Deze nieuwe collectie zal vanaf begin maart beschikbaar zijn in de winkel en op de webshop bij Petit Loup. We wilden jullie echter al een kleine sneak peek geven van de nieuwste tuigjes en T-shirtjes van deze betaalbare, trendy merken uit Zuid-Korea. 

Naast Puppia en Pinkaholic hebben we ook voor het eerst een klein assortiment van Olchi besteld! Dit merk – van dezelfde makers – heeft enkele must-haves voor hondeneigenaars. 

Zie je iets waar je helemaal weg van bent? Laat het ons dan zeker weten. We bestellen de nieuwe items doorgaans niet in alle maten, maar kunnen tot eind februari zeker rekening houden met speciale bestellingen of wensen. Een seintje geven kan altijd door te bellen of via mail of sociale media. 

Puppia

Puppia heeft doorgaans simpelere ontwerpen dan Pinkaholic. Dit seizoen selecteerden we slechts enkele nieuwe items. We vulden vooral basics aan die al deel uitmaakten van ons assortiment. 

Onderstaand tuigje zal ook beschikbaar zijn in grote maatjes. 

Pinkaholic

De ontwerpen van Pinkaholic zijn iets frivoler dan die van Puppia. Hieronder zien jullie de voornaamste items die binnenkort beschikbaar zullen zijn bij ons. 

Olchi

Olchi hebben we vanaf dit seizoen voor het eerst in ons assortiment. Dit Koreaanse merk heeft enkele kleurrijke ontwerpen, maar is iets praktischer dan Pinkaholic. Zo hebben ze bijvoorbeeld beschermingskraagjes voor hondjes die net geopereerd zijn.

Met een klein inlegkruisje is dit loopsheidsbroekje perfect voor loopse hondjes.