Ons winkeltje

Het verhaal achter Petit Loup

Al van toen ik een klein meisje was, had ik iets met dieren. Een band, iets unieks. Iets dat mij nooit lukte (en dikwijls nog niet) met mensen. Als kind hoorde ik nergens bij. Op school was ik een buitenbeentje. Ik werd vreselijk gepest. En als het al eens klikte met een mens, was dat met een mens die veel ouder was dan ik. Of met mijn jongste broer, Jos (ook 10 jaar ouder dan ik), die mijn held was en nog altijd is.

Ik droomde van een hondje, maar ik kreeg er geen. Nu heb ik er zeven.

Dieren, vooral honden, hebben iets speciaals – iets speciaals dat mensen niet hebben. Hun affectie is onvoorwaardelijk – een eigenschap die mensen vreemd is. Ze hebben iets helends en ze zijn zoveel verdraagzamer dan mensen. Honden maken geen onderscheid op basis van kleur, gender, taal of bezit. Ze voelen en zien enkel wat goed is. En wie goed is. Zonder mijn honden zou ik het leven ondraaglijk vinden.

 

Mijn unieke band met dieren is in de loop der jaren alleen maar sterker en intenser geworden. Met mensen lukt het nog niet altijd, maar ik kan jullie verzekeren…wanneer jullie hier met een hond (of een kat of een cavia) komen binnenwandelen, ben ik de charmantste persoon die jullie ooit tegenkwamen. Noem mij gerust excentriek, maar neem mij alsjeblieft niet kwalijk dat ik mij nadien enkel de naam van jullie hond herinner, niet die van jullie. Want honden zijn mijn favoriete personen.

 

Omdat het nu het juiste moment is. 

Vanuit mijn oneindige en grenzeloze liefde voor honden is mijn idee ontstaan om een lief, klein winkeltje te beginnen. Eigenlijk wilde ik dit al heel lang, maar het leek nooit de juiste tijd, noch de juiste plaats. Laat deze vreselijke coronatijd weer typisch het moment voor mij zijn om te beginnen met mijn winkeltje. Bij deze neem ik jullie graag mee naar mijn schattige winkeltje met accessoires voor honden (en katten, etc.). Aarzel niet om mij te contacteren indien ik voor jullie iets kan betekenen (zolang het jullie hond of ander aaibaar huisdier betreft).

 

Langs deze weg wil ik nog mijn dank betuigen aan mijn man Ludo en mijn dochter Sophie (geen hond) omdat ze werkelijk alles gedaan hebben om mijn droom te kunnen verwezenlijken. Zonder hen was mij dit nooit gelukt.Speciale dank ook aan mijn zeven chihuahua’s, mijn lievelingen, mijn steun en toeverlaat in alle omstandigheden.

 

Lieve mensen, welkom bij Petit Loup 

Anna

© Foto door Katja Caubergh

Ons Team

Anna
Sophie
Ludo